• JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Boeken schrijven heeft te maken met je dromen verwezenlijken. Doen wat je altijd al wilde: je eigen boek schrijven. Het is naar het einde van de regenboog huppelen en daar al je grote dromen en geluk vinden.
Mabel van den Dungen

DICHTBUNDEL UITGAVE:

(eindelijk) uw eigen gedichtenbundel

Liggen uw gedichten al een tijd te wachten tot ze door anderen gelezen mogen worden? Droomt u ervan dat uw gedichten eens in een fraai gedichtenboek worden gebundeld, maar heeft u de stap naar publicatie nooit willen of durven zetten? Schrijft een van uw ouders, uw partner of een van uw vrienden misschien gedichten die u raken of ontroeren? U kunt uzelf of een dierbaar iemand verrassen met een bijzonder cadeau: een eigen dichtbundel uit te mogen geven. Er zijn veel mensen in Nederland die graag dichten, de een maakt de gedichten voor zichzelf, anderen publiceren deze bijvoorbeeld op gedichtenwebsites of sturen ze naar tijdschriften.

Uit ervaring weten wij dat de liefste wens van tal van dichters is de gedichten ooit eens daadwerkelijk in een gedichtenboek te vervatten. Als u deze droom wilt laten uitkomen, bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben nu voor dichters een speciaal dichtenbundelpakket samengesteld voor een aantrekkelijke prijs. 

Naast de vervaardiging van uw dichtbundel kan deze desgewenst  ook te koop zijn via boekwinkels in Nederland en via alle bekende boekenwebsites zoals www.bol.com, www.libris.nl, www.bruna.nl en andere boekenwebsites in Nederland. Ons bureau heeft in de voorgaande jaren al een aantal dichtbundels laten verschijnen welke deaf en toe ook succesvol werden verkocht.

Aan u de keuze hoeveel eigen gedichtenbundels u wilt laten vervaardigen, bijvoorbeeld 50, 100 of meer exemplaren. Prijsindicatie is circa vanaf  795,-.

Bij deze dichtbundelprijs is alles inbegrepen:

 • Formaat van een dichtbundel is 12,5 cm tot maximaal 20 cm breed en tot maximaal 23 cm hoog en u kunt maximaal 50 gedichten aanleveren voor een pagina, of meer gedichten op maximaal 50 pagina´s;
 • U kunt aangeven hoe uw dichtbundel aan de buitenzijde (de boekomslag) er uit komt te zien, welke kleuren en eventueel met een foto of een tekening erop. U levert ook de tekst voor op de achterkant;
 • De boekomslag (cover) wordt door een ervaren boekenontwerper opgemaakt en in kleur vervaardigd, de gedichten in de bundel worden in zwart-wit opgemaakt;
 • De papierkwaliteit van uw dichtbundel is van goede kwaliteit en FCS milieuvriendelijk;
 • Een van onze redacteuren (allen Neerlandici) kijkt uw gedichten taalkundig na op eventuele verschrijvingen of mogelijke inconsequenties en maakt het colofon in het boek voor u;
 • Desgewenst kunt u uw dichtbundel verfraaien met een illustratie op iedere gedichtenpagina.
 • U ontvangt van ons vooraf een echte drukproefversie zodat u kunt zien hoe uw dichtbundel er daadwerkelijk komt uit te zien;
 • De gewenste hoeveelheid exemplaren van uw eigen dichtbundel worden per post bij u thuisbezorgd.

Dus wij zorgen dat uw gedichten in een mooie dichtbundel worden vervaardigd met een omslag van uw keuze. U kunt een exemplaar van uw eigen dichtbundel cadeau doen aan anderen of desnoods verkopen aan belangstellenden. (Stel u verkoopt een aantal exemplaren voor tien euro of meer, dan verdient u ook nog een gedeelte van uw investering terug!)

Meer informatie en aanleveringsmogelijkheden        

Wilt u ook uw eigen dichtbundel laten vervaardigen en wenst u meer informatie te ontvangen, stuur ons dan een e-mail. U ontvangt vervolgens gedetailleerde informatie. U kunt ook op onze website onder de button portfolio kijken. Daar ziet u het resultaat van een aantal onlangs gerealiseerde dichtbundels. Deze dichters waren zeer tevreden over onze samenwerking en op het resultaat en kwaliteit van de dichtbundels. U kunt hen desgewenst rechtstreeks benaderen voor referenties. 

Ons e-mailadres is Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. U kunt ons vanzelfsprekend ook bellen: 035 524 19 43.

 

Dichtbundel cadeau doen

Wilt u een dierbaar iemand in uw omgeving heel blij maken en een bijzonder geschenk geven dan kunt u via ons bureau deze dichtbundelactie cadeau doen. U kunt bij ons een compleet verzorgd dichtbundelgeschenk bestellen door middel van het zenden van een e-mailbericht met uw adresgegevens en de gegevens van degene aan wie u het cadeau doet. Wij zenden u vervolgens een brief waarin dit cadeau wordt omschreven alsmede alle relevante informatie. U kunt deze brief in cadeauvorm schenken aan een dierbare. Wij weten zeker dat u een dierbare hier heel blij mee verrast en u kunt erop vertrouwen dat wij alles tot volle tevredenheid zullen uitvoeren.   

Wij hopen dat wij uw dichtbundelwens in vervulling mogen laten gaan met deze speciaal geprijsde dichtbundelactie. 

N.B. Bij deze dichtbundelprijs is zoals geschreven alles inbegrepen. Het kan zijn dat u een uitbreiding wenst van dit speciale dichtbundelpakket. Op verzoek is dit mogelijk met bijvoorbeeld:

 • Een hogere oplage: bijvoorbeeld 200, 500 of meer exemplaren van uw gedichtenbundel;
 • U kunt uw dichtbundel uitbreiden met meer pagina´s;
 • Vervaardiging van de dichtbundel in een harde kaft (hard cover), een gebonden versie, behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Een isb nummer voor uw gedichtenbundel zodat deze te koop is via boekwinkels in Nederland en België en boekenwebsites zoals Bol.com. et cetera.

Samenwerking met de DichtersKring Nederland 

Het Nederlands Auteurs Bureau is al vele jaren (onafhankelijk) betrokken bij de DichtersKring Nederland. Op de gelijknamige website kunnen dichters hun gedichten plaatsen, met elkaar van gedachte wisselen over onder andere dichtvormen en elkaar digitaal ontmoeten. Er staan prachtige gedichten op en het betreft een selecte, actieve groep van ruim 100 dichters uit Nederland en Vlaanderen. Het is de enige dichterswebsite in Nederland waar een bescheiden lidmaatschapsbedrag per jaar voor wordt gevraagd. Daarentegen biedt deze website veel bijzondere extra´s voor dichters. Voor meer informatie. www.dichterskring.nl