• JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Boeken schrijven heeft te maken met je dromen verwezenlijken. Doen wat je altijd al wilde: je eigen boek schrijven. Het is naar het einde van de regenboog huppelen en daar al je grote dromen en geluk vinden.
Mabel van den Dungen

Exclusieve mediatraining voor uw auteurs
De ene auteur vindt het heerlijk om interviews te geven aan radio- en televisiejournalisten en redacteurs van de schrijvende pers en kan dit voortreffelijk, de andere auteur krijgt op voorhand al de zenuwen. Omgaan met de pers kent zo zijn etiquette en vaardigheden. Ons bureau heeft een vier uur durende mediatraining onder leiding van een ervaren mediatrainer ontwikkeld. Wij gaan met uw auteur(s) aan de slag op het gebied van mediatechnieken, zoals het geven van interviews en presentaties. Wij reiken interviewtechnieken aan, doen interviewoefeningen en adviseren over houding, kleding en spreekwijze. Alle relevante aspecten van de media komen aan de orde. In een paar uur tijd worden auteurs wegwijs gemaakt in de perswereld door.

Het is een uniek concept, speciaal afgestemd op auteurs, waarin zij op een plezierige en ongedwongen wijze leren hoe aan radio- en televisiejournalisten en redacteurs van de schrijvende pers hun verhaal over hun boek te kunnen vertellen. Het gebruik van een camera maakt de sessies zo effectief mogelijk. Mensen geloven immers eerder wat ze zien dan wat ze wordt verteld en ze onthouden dit dan ook beter.
Wij geven deze training bij inschrijving voor maximaal drie auteurs om zoveel mogelijk effectiviteit te bewerkstelligen en om vertrouwen en veiligheid te kunnen waarborgen. Door met elkaar te praten en te doen en door elkaar te observeren wordt op compacte wijze snel resultaat geboekt.
De prijs van deze mediatraining bedraagt p.p. € 595,-- exclusief 21% btw.


In-company mediatrainingen
We kunnen voor u ook een aantal auteurs van uw uitgeverij bij u op kantoor of op een externe locatie een mediatraining geven (tijdsduur minimaal een dag). Wij maken met u vooraf een korte inventarisatie van uw auteurs en uw wensen en verzorgen deze dag dan namens uw uitgeverij.
Leuk idee: organiseer dit jaar als uitgever eens een auteursdag voor al uw auteurs en geef hun overdag een interessante mediatraining met een gezellige lunch of sluit het geheel af met een etentje. Wij hebben een bijzondere locatie hiervoor, gelegen aan het water. 
Uw voordeel: een mooie extra dienstverlening die u als uitgever uw auteurs kunt aanbieden.

Programma auteursmediatraining
Het programma is als volgt: aankomst van de auteurs om 12.30 uur, kennismaking met elkaar tijdens het lunchbuffet.                                                                                   

Aanvang 13.30 uur van de mediatraining inclusief een korte pauze met koffie/thee.
Einde van de mediatraining om 17.30 uur.
Na afloop drinken wij nog een drankje en is er tijd om met elkaar te evalueren.
De trainingslocatie is Conferentiecentrum Drakenburg te Baarn.

Heeft u belangstelling voor onze exclusieve auteursmeadiatraing neemt u dan contact met ons op: u kunt een bericht per e-mail zenden aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of ons bellen. Ons telefoonnummer is 035-5241932. Contactpersoon: Marianne Vork

Quotes van auteurs na deelname aan deze mediatraining
‘Ik heb al de nodige ervaring met de media, maar toch veel opgestoken. Waaronder een paar belangrijke nieuwe inzichten. Zo draag ik in het vervolg andere kleding op de televisie. Het waren intensieve uren met veel informatieoverdracht en trainen. Nina leidde de training zo inspirerend dat ik probleemloos elke minuut mijn aandacht erbij hield. Ze is een bevlogen vakvrouw én een leuk mens!’.

Dank je wel auteursbureau voor deze training, ik vond het intensief en boeiend. Wat een resultaat binnen enkele uren, eerst ‘koud watervrees’ bij de eerste oefening en tijdens de laatste interviewoefening voor de camera voelde ik me als een vis in het water. Ook fijn om het alleen maar met auteurs te doen, dat geeft onderling toch een band en we konden onze ervaringen als schrijvers uitwisselen. Fijne, rustige en mooie locatie daar bij Drakenburg.

Ik vond het een afwisselend programma zoals Nina dat deed, wat is zij een energieke vakvrouw met veel ervaring. Heb vooral veel opgestoken van de tips die zij mij gaf. Verhelderd de voorbeelden hoe belangrijk de kleur van je kleding is en ik ben me nu veel meer bewust hoe belangrijk mijn houding eigenlijk is en hoe zich dat in beeld vertaalt. En ik weet nu ook wat ik aan voorbereiding moet doen in aanloop naar een interview of dat nu voor de radio, de schrijvende pers is of voor de televisie.
Kortom een goed programma dat zijn investering meer dan waard was voor mij!

Foto-impressie van de auteursmediatraining