• JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Boeken schrijven heeft te maken met je dromen verwezenlijken. Doen wat je altijd al wilde: je eigen boek schrijven. Het is naar het einde van de regenboog huppelen en daar al je grote dromen en geluk vinden.
Mabel van den Dungen

BOEKPROMOTIE 

Pers- en publiciteitsondersteuning van uw boek en van u als auteur, wij geven ruchtbaarheid aan uw boek                                                                        
Indien u gebruik maakt van een van onze auteurbegeleidingspakketten dan verzorgen wij tevens de promotie en publiciteit rondom uw boek.

Indien u geen gebruik maakt van een van onze auteurbegeleidingspakketten maar wel op zoek bent naar pers- en publiciteitsbegeleiding, dan kunt u onderaan deze pagina kiezen voor het boekenpers- en publiciteitspakket voor auteurs.  

Promotie van en publiciteit rondom uw boek alsmede presentatie en positionering van u, als auteur, zijn essentiële marketingonderdelen van het uitbrengen van een boek. Wij stellen een pers- en promotieplan op, gebaseerd op de juiste marketingstrategieën, in overleg met u en op grond van de inhoud van uw boek. Wij schrijven niet alleen persberichten over u als auteur en over de inhoud van uw boek, maar bedenken vooral strategieën die niet zo voor de hand liggen in de traditionele boekenwereld. Vanzelfsprekend zorgen wij er ook voor dat uw boek in de juiste mediakanalen wordt aangeboden, zoals kranten, week- en maandbladen, glossy’s, human interestbladen en vakbladen, landelijke en regionale radio- en televisiezenders en relevante internetsites. Wij poneren vooral de juiste publiciteit bij de meest geschikte mediakanalen met creatieve activiteiten, gebruikmakend van de nieuwste mediamogelijkheden en natuurlijk maken wij gebruik van onze perscontactpersonen.

Aanbieden van lezingen van de auteur bij boekhandels, bibliotheken en maatschappelijke instellingen                                                                                   

Desgewenst brengen wij u en uw boek onder de aandacht van Nederlandse boekhandels en bibliotheken voor het geven van een lezing als u dat graag wilt. Dat is mede afhankelijk van de inhoud en het thema van uw boek en de mogelijkheid die u heeft om een lezing (of workshop) te geven. Ook zijn wij gespecialiseerd in het introduceren van auteurs bij maatschappelijk organisaties en andere instellingen, afhankelijk van het boekthema.
Als u dit graag wilt, wordt uw boek opgenomen in het Nederlands Auteurs Bulletin, dat wij regelmatig aanbieden aan diverse relevante instanties in Nederland. Dit doen we op onze eigen auteursbureauwijze en incidenteel op thema, zoals dameslezingen (theekransjes), gezin & kind, belevingsavonden en wellness & spirit.

Onze extra dienst: HET BOEKENPERS- EN PUBLICITEITSPAKKET VOOR AUTEURS EN HUN BOEK

Gaat u over enkele maanden uw boek uitgeven en zoekt u ondersteuning in de promotie en publiciteit van uw boek en u, de auteur, ervan? Dan kunt u gebruik maken van deze dienst, welke wij aanbieden aan auteurs die geen gebruik maken een onze auteurbegeleidingspakketten.

Promotie en publiciteit zijn belangrijk om uw boek onder de aandacht te brengen bij boeklezers en dat is tevens ook een van de meest ingewikkelde zaken om goed te regelen. Geslaagde promotie- en publiciteitsactiviteiten zijn afhankelijk van het genre van uw boek en uw achtergrond als auteur bijvoorbeeld. De kanalen die wij hiervoor in kunnen zetten zijn divers en het ene boekthema werkt beter in het ene publiciteitskanaal dan een ander boekthema. Om het beste resultaat te bereiken voor uw boek zorgen wij daarom altijd voor maatwerk dat past bij uw boek en u! Wij kijken eerst met u naar het soort boek dat u geschreven heeft en welke promotie- en publiciteitskanalen wij hiervoor kunnen aanwenden. U ontvangt een op maat gemaakt, dus een uniek persoonlijk persplan, gerelateerd aan het karakter van uw boek en passend bij u, de auteur. Daarna gaan wij aan de slag met uw boek onder de aandacht te brengen in ons medianetwerk. Onze kracht ligt erin dat wij niet alleen de gebaande wegen bewandelen, maar daarnaast ook zoeken naar unieke multimediale manieren om uw boek te positioneren.

PROMOTIE VOOR UW BOEK EN VOOR U, DE AUTEUR.

Bij het boekenpers- en publiciteitspakket is inbegrepen:

 • Het generen van (vrije) publiciteit middels schriftelijke en digitale persberichten onder de naam en het logo van het Nederlandse Auteurs Bureau met relevante boekgegevens;
 • Een uitgebreid digitaal persbericht in de vorm van een interview met u als auteur over uw boek, bestemd voor onze mediacontacten zoals een aantal journalisten en redacteuren van tijdschriften, magazines, dag- en weekbladen, radio- en televisieproducenten en communitywebsites;
 • Het creëren van sociale media rond het boek (Facebook, Twitter, LinkedIn), mits dit past bij het boekenthema en de auteur zelf;
 • Zorg dragen voor meerdere recensies op bekende boekenrecensiewebsites;  
 • Verder maken wij gebruik van marketingtools, onze vakkennis en ons ruime medianetwerk, deze zullen wij tevens aanwenden ter ondersteuning voor de publiciteit rondom uw boek.

Tariefstelling en samenwerking betreffende de publiciteit van uw boek:

Indien u belangstelling heeft voor dit boekenpers- en publiciteitspakket dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan allereerst beoordelen of wij u van dienst kunnen zijn met de promotie & publiciteit van uw boek. Als wij van mening zijn dat wij daar niet in gaan slagen, laten wij u dat weten. Wij beloven niet iets dat wij later niet kunnen waarmaken. Wel verzoeken wij in een vroeg stadium contact met ons op te nemen, dus niet als een boek gereed of bijna gereed is. 

De verzorging van het boekenpers- en publiciteitspakket bedraagt € 1.250,- exclusief 21% btw. Daarvoor mag u een gedegen begeleiding verwachten. Heeft u hiervoor belangstelling dan kunt u een e-mailbericht zenden aan: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of ons bellen: 035 5241932.   

Het boekenpers- en publiciteitspakket kan naar wens worden uitgebreid met een aantal onderdelen:

 1. Het vervaardigen en beheren van een eigen professionele website voor het boek en/of de auteur
 2. Organisatie van een boekenpersconferentie of van het geboortefeest van uw boek
 3. Persbegeleiding/woordvoerderschap (de auteur kan begeleid worden bij bezoeken van/aan de pers, afspraken via onze persagent, vragen komen ook bij deze persagent terecht)
 4. Het vervaardigen en plaatsen van advertorials in kranten, tijdschriften, magazines, huis-aan-huisbladen, vakbladen waarin het boekenthema past en boekenmagazines voor de vakpers. 

Meer informatie en de kosten van deze extra onderdelen zijn op aanvraag beschikbaar en uitsluitend mogelijk bij afname van het boekenpers- en publiciteitspakket.