• JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Boeken schrijven heeft te maken met je dromen verwezenlijken. Doen wat je altijd al wilde: je eigen boek schrijven. Het is naar het einde van de regenboog huppelen en daar al je grote dromen en geluk vinden.
Mabel van den Dungen

Exclusieve auteursmediatraining
Wij hebben een vier uur durende mediatraining onder leiding van een ervaren mediatrainer ontwikkeld. Wij gaan met u aan de slag op het gebied van mediatechnieken, zoals het geven van interviews en presentaties. Alle relevante aspecten van de media komen aan de orde. In een paar uur tijd wordt u wegwijs gemaakt in de perswereld door een van onze ervaren mediatrainers.
Het is een uniek concept, speciaal afgestemd op auteurs, waarin u op een plezierige en ongedwongen wijze leert hoe u aan radio- en televisiejournalisten en redacteurs van de schrijvende pers uw verhaal over uw boek kunt vertellen. Het gebruik van een camera maakt de sessies zo effectief mogelijk. Mensen geloven immers eerder wat ze zien dan wat ze wordt verteld en ze onthouden dit dan ook beter.
Wij geven deze training bij inschrijving voor maximaal drie auteurs om zoveel mogelijk effectiviteit te bewerkstelligen en om vertrouwen en veiligheid te kunnen waarborgen. Door met elkaar te praten en te doen en door elkaar te observeren wordt op compacte wijze snel resultaat geboekt.
De prijs van deze mediatraining bedraagt per persoon € 1.250,-- excl. 21% btw inclusief een intensief voortraject en drie uur begeleiding achteraf.
  

Klik hier op de button contact en vul uw gegevens in voor toezending van meer informatie of bel ons: 035 5241932.

Bent u een reeds gevestigde auteur en wilt u ook deze mediatraining volgen, neem dan contact met ons op.
Bij de training is inbegrepen koffie en thee, lunch en na afloop krijgt u een beknopte handleiding als naslagwerk mee naar huis.

Programma auteursmediatraining
Het programma is als volgt: aankomst van de auteurs om 12.30 uur, kennismaking met elkaar tijdens het lunchbuffet. Aanvang 13.30 uur van de mediatraining inclusief een korte pauze met koffie en thee.
Einde van de mediatraining om 17.30 uur.
Na afloop drinken wij nog een drankje en is er tijd om met elkaar te evalueren.
De trainingslocatie is Conferentiecentrum Drakenburg te Baarn.

Quotes van auteurs na deelname aan deze mediatraining
Ik heb al de nodige ervaring met de media, maar hiervan toch veel opgestoken, waaronder een paar belangrijke nieuwe inzichten. Zo draag ik in het vervolg andere kleding op de televisie. Het waren intensieve uren met veel informatieoverdracht en trainen. Nina leidde de training zo inspirerend dat ik probleemloos elke minuut mijn aandacht erbij hield. Ze is een bevlogen vakvrouw én een leuk mens!

Dank je wel auteursbureau voor deze training, ik vond het intensief en boeiend. Wat een resultaat binnen enkele uren.  Koudwatervrees bij de eerste oefening en tijdens de laatste interviewoefening voor de camera voelde ik me als een vis in het water. Ook fijn om het alleen maar met auteurs te doen, dat geeft onderling toch een band en we konden onze ervaringen als schrijvers uitwisselen. Fijne, rustige en mooie locatie daar bij Drakenburg.

Ik vond het een afwisselend programma zoals Nina dat deed, wat is zij een energieke vakvrouw met veel ervaring. Heb vooral veel opgestoken van de tips die zij mij gaf. Verhelderend waren de voorbeelden hoe belangrijk de kleur van je kleding is. Ik ben me er nu ook veel meer van bewust hoe belangrijk mijn houding eigenlijk is en hoe zich dat in beeld vertaalt. En ik weet nu ook wat ik aan voorbereiding moet doen in aanloop naar een interview; of dat nu voor de radio, de schrijvende pers of voor de televisie is.
Kortom, een goed programma dat de investering meer dan waard was voor mij!

Foto-impressie van de auteursmediatraining